Gezondheid is jouw grootste geschenk

Hallo, ik ben Sandra,

Het zaadje voor mijn werk als therapeut werd bij mij gelegd in de jaren dat ik op de radiologieafdeling van het ziekenhuis werkte. 
Ik zag daar veel patiĆ«nten met onbegrepen klachten die van de ene naar de andere specialist werden gestuurd. Een diagnose voor hun klachten kwam er vaak niet en daardoor ook geen oplossing. 

Op die manier oud worden was mijn grootste angst en ik nam mij voor om er zo veel mogelijk aan te doen om dat te voorkomen: ik wilde geen patiĆ«nt worden in het ziekenhuis en op een gezonde, vitale manier oud worden. 

Dit betekent niet dat ik geen vertrouwen heb in de medische wetenschap, als het nodig is zal ik ook daar hulp zoeken. Maar ik ging wel zo veel mogelijk doen om mezelf gezond te houden en te luisteren naar mijn lichaam.

Met dat idee in mijn hoofd ben ik allerlei opleidingen en cursussen gaan doen, iets waar ik ontzettend veel plezier in had waardoor ik ook meer energie kreeg. Alle cursussen die ik gevolgd heb, hebben mij uiteindelijk de moed gegeven om de opleiding tot acupuncturist te volgen. Ik dacht altijd dat dat niet voor mij was omdat het me veel te moeilijk leek. En ja, het was moeilijk, maar ook hier kreeg ik weer zo veel energie van dat ik me na 3 jaar studie acupuncturist mocht noemen. Iets waar ik super trots op ben. 

Wat je over mij moet weten

 - Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk in 2018 de moed gevonden om fulltime voor mijn praktijk te gaan

- Naast mijn praktijk werk ik ook als verzorger bij een voetbalclub

- Ik geef daarnaast ook Yinyogales

- In mijn praktijk combineer ik massage en acupunctuur
 
 

 

10 zotte (en onnodige) weetjes

  1. Ik ben gek op cursussen volgen en nieuwe dingen leren
  2. Ik koop liever boeken dan bloemen
  3. Ik hou helemaal niet van koken
  4. Ik hou wel van lekker eten
  5. Ik ga niet aan het werk voordat ik een rondje door de polder heb gelopen met mijn hond
  6. Ik ben gek op series kijken
  7. Geboren in december ... een boogschutter
  8. Als ik kon leven in een legging en T-shirt zou ik dat doen 
  9. Ik kan niet zonder mijn yogarondje in de ochtend
  10. De engste beslissing die ik heb genomen was die om mijn baan op te zeggen en fulltime in mijn eigen praktijk te gaan werken.