Verbeter je gezondheid met acupunctuur of massage bij Salacia in Delft

Als ervaren acupuncturist en masseur streef ik, Sandra Slotboom, ernaar om je een effectieve en veilige behandeling te geven en daarmee bijvoorbeeld jouw pijnklachten te verlichten of jouw vitaliteit te bevorderen.

Acupunctuur afspraak maken

Hoe kan ik jou helpen?

Acupunctuur

Onbegrepen (pijn)klachten?

 
Doordat de Chinese geneeskunde op een andere manier naar klachten kijkt, is er vaak wel begrip voor jouw klachten.

Acupunctuur bij pijn

Massage

Bang voor naalden?

 
Geen zorgen, massage bij Salacia is eigenlijk een soort acupunctuur zonder naalden.


Acupunctuur zonder naaldenDe weg naar vitaliteit

Wat mij zo aanspreekt in de Chinese geneeskunde, waar acupunctuur een onderdeel van is, is het belang van jezelf gezond houden door de disbalans te verminderen. .
Bij de Chinese geneeskunde kijk je niet alleen naar de klacht, maar ook naar de oorzaak en die gaan we vervolgens aanpakken. 

Het doel van acupunctuur is om de balans tussen Yin en Yang in het lichaam te herstellen. Een disbalans van Yin en Yang in het lichaam kan allerlei gezondheidsklachten veroorzaken. Niet alleen fysiek, zoals een pijnlijk knie of schouder. Maar ook mentaal of emotioneel, zoals concentratieproblemen of stress.

Info acupunctuur


Van sportmasseur naar acupuncturist

Tijdens mijn werk als radiodiagnostisch laborant miste ik een beetje de mens achter de patiĆ«nt. Omdat het vroeger mijn droom was om fysiotherapeut te worden, ben ik daarom een opleiding tot sportmasseur gaan doen. Daarmee werk ik nog steeds met veel plezier in de voetbalwereld, maar ik wilde meer weten over de oorzaak van diverse klachten en daardoor ben ik uiteindelijk enige jaren geleden terecht gekomen bij de opleiding tot acupuncturist. Door mijn achtergrond als sportmasseur heb ik mij gespecialiseerd in acupunctuurbehandelingen bij pijnklachten van het bewegingsapparaat, zoals rugklachten en pijn in spieren, pezen en gewrichten. 

afspraak acupunctuur behandeling
Neem contact op via onderstaand formulier

Salacia - praktijk voor acupunctuur                                          
Omanstraat 58
2622 GZ Delft
salacia@live.nl
06-24822814